icon/category/park

Uitzichtpunt

Geluksplek 18 De Loungebank aan de Roer

De Loungebank aan de Roer: Een onverwachte loungebank in een verscholen bocht van de rivier.

Geniet van de rust aan de Roer De Roer krijgt hier de vrije loop door het vlakk...

Geniet van de rust aan de Roer

De Roer krijgt hier de vrije loop door het vlakke landschap. Zitten op de loungebank maakt ons ervan bewust hoe speciaal de plek is. Neem de tijd om volop van de rust te genieten. De Roer was in de jaren zeventig nog een ernstig vervuilde rivier. Nu zwemmen er meer dan dertig soorten vissen in. Ga languit op de bank liggen en luister naar het kraken van de bomen.

Locatie

Parkeer bij de parkeerplaats Grootestraat 49 in Vlodrop. Ga linksaf de brug over. Ga bij de rotonde Tussen de Bruggen/Bondersweg richting Herkenbosch en sla bij het eerste zandbad linksaf. Volg de bordjes WaterWandelWereld nummer 6. Zo kom je bij de loungebank aan der Roer.

Klein Geluk in Roerdalen - Geluksplekken

De Gelukspekken van Roerdalen. Elke plek is een mooi beginpunt om te werken aan je eigen geluk. Op elke plek dagen de geluktips je uit om op een unieke manier aan de slag te gaan. Er is een handig boekje gemaakt waarin al deze Geluksplekken in de gemeente Roerdalen staan beschreven. In dit boekje vind je een plattegrondje en alle achtergrondinfo over de Geluksplekken. Je bestelt 'm in onze webshop.

Lees verder

Contact en locatie

Geluksplek 18 Roerdalen: De Loungebank aan de Roer
Bondersweg
6063 NC
VLODROP