icon/category/fiets

Fietsroute

Fietsroute knooppunten: Ontdekkingstocht Roermond

Lengte: 43,4 km. Roermond is een prachtige stad met een rijke cultuurhistorie, die omgeven is door natuur. In deze stad zijn nog veel onbekende plekken die de eigen inwoners versteld zouden doen staan.

De fietsroute is zo veel mogelijk gekoppeld aan het fietsknooppuntennetwerk, waa...

De fietsroute is zo veel mogelijk gekoppeld aan het fietsknooppuntennetwerk, waardoor het een aantrekkelijke route is om te fietsen. De route die geheel binnen de Roermondse gemeentegrenzen blijft, heeft een totale lengte van 43,4 km.

De plekken
De route verbindt de volgende bijzondere plekken: de Rattentoren, de Caroluskapel, de Ursulinenkapel, het Sint Dionysiuskerkje, de meanderende Swalm in het Groenewoud, Kasteel Hillenraad, Kasteelhoeve Zuidewijk Spick, Maasnielderbeek met de Schaatsvijver, monumentale gevels het Veld, Graf met de handjes op het oude kerkhof, Kapel in het Zand, het Kruiswegpark, het Cuypershuis, Natuurgebied Hammerveld-Oost, Rosslag Herten, Isabella Greend – Oolder Greend, de ECI Cultuurfabriek, Voorstad St. Jacob, Uitzicht parkeerdek Roercenter, het Praalgraf in de Munsterkerk en de Teekenschool.

Direct naar deze route op de routeplanner

Lees verder

Contact en locatie

Markt 17
6041 EL
ROERMOND
Eigenschappen
Route: 35-50 km.
Knooppuntenroute
Route van A naar A