Overnachten in Limburg

Ben je op zoek naar een leuke plek voor en overnachting in Noord- en Midden-Limburg? Even er samen op uit voor een korte of lange vakantie in Limburg.  Op onze website vind je een uitgebreid overzicht met overnachtingsmogelijkheden en arrangementen in Limburg. Wij hebben een divers aanbod van hotels, B&B’s, bungalowparken, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, campings, trekkershutten en nog veel meer! Bij ons vind je gegarandeerd je ideale nachtje weg. Bekijk het overzicht hieronder en boek direct je verblijf!

Diverse mogelijkheden om te overnachten

In Noord- en Midden-Limburg heb je talloze mogelijkheden om te overnachten. Ben je alleen of met z’n tweeën? Met de kinderen of met de hele familie? In Noord- en Midden-Limburg kun je altijd terecht. Of het nou voor een nachtje, een heel weekend of een langere vakantie is er is altijd een geschikte accommodatie voor jou en je gezelschap te vinden. Ga voor een eenvoudige overnachting in een hotel of vakantiehuisje of kies voor een echt luxe overnachting in een resort of een echt kasteel. Alles is mogelijk in Noord- en Midden-Limburg!

Overnachting bij de grens

Het leuke aan een overnachting in Noord- en Midden-Limburg is het feit dat je eenvoudig een dagtripje kunt maken naar een van onze buurlanden. België en Duitsland liggen namelijk op slechts een steenworp afstand. Drink tijdens je nachtje weg, je weekendje weg of je vakantie een lekker Belgisch biertje of ga gezellig een dagje shoppen met het hele gezelschap in Duitsland.

Activiteiten en evenementen in Noord- en Midden-Limburg

In Noord- en Midden-Limburg is altijd genoeg te beleven. Je vindt op onze website een uitgebreid aanbod met leuke activiteiten en evenementen in de omgeving. Er is hier genoeg leuks te beleven voor jong en oud zodat iedereen naast een geslaagde overnachting ook leuke activiteiten in Noord- en Midden-Limburg beleeft. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige natuur of een meer unieke activiteit zoals bubble voetbal of een escape room.