Shoppenin Limburg

In Limburg kun je goed  shoppen. Van het Designer Outlet in Roermond tot aan de vele (overdekte) winkelcentra in steden als Venray en Weert.  

Designer Outlet Roermond

Het Designer Outlet Roermond, 363 dagen per jaar geopend, is het grootste outlet center van de Benelux en Duitsland. Jaarlijks komen hier zo’n 8 miljoen modebewuste koopjesjagers hun slag slaan. Stap in een wereld vol fashion en lifestyle met ruim 200 internationale topmerken. Hier kun je urenlang shoppen en profiteer je van flinke kortingen op topmerken.

Shoppen in Limburg

In steden als Roermond en Weert. kunnen shopliefhebbers goed hun gang gaan. In Roermond vind je onder andere het overdekte Roercenter en net buiten de stad vind je het Retailpark en de Huis- en Tuin Boulevard.

Parkeren en geldautomaten

Wil je weten waar je kunt parkeren of geldautomaten zijn? Kijk hier voor een overzicht met parkeerplaatsen in Roermond en Weert. Kijk hier voor een overzicht van alle geldautomaten

Lokale producten

Koop jij het liefst je bloemen, groenten, fruit en eieren bij de lokale boer of teler? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk hier het overzicht van boerderijwinkels en telers in Noord- en Midden-Limburg. Of bekijk hier verschillende Limburgse streekproducten.