icon/category/overnachten

Hotel

het witte stadje thorn
luxe hotelsuite
hotel in thorn
Lounge
Zolderkamer

Hotel Abdijhof Thorn

Hotel Abdijhof Thorn is gevestigd in de schaduw van de Abdijkerk, in het hart van het witte stadje.

Net als veel van de andere markante witte panden in Thorn, heeft Hotel Abdijhof ...

Net als veel van de andere markante witte panden in Thorn, heeft Hotel Abdijhof Thorn een verhaal. Als gast het hotel verblijf je in het voormalige keukengebouw van het paleiscomplex dat vorstin-abdis Maria Cunegonda van Saksen liet bouwen.

Op de eerste en tweede etage van het voormalige keukengebouw van het paleiscomplex zijn nu drie luxe hotel appartementen gerealiseerd. Deze suites hebben elk hun eigen indeling, unieke inrichting en sfeer. Het zijn heerlijke appartementen waar je je geheid thuis zult voelen! Alle hotel appartementen beschikken over een smaakvol ingerichte woonkamer, een balkon, een aparte slaapkamer, een badkamer en volledig ingerichte keuken. Dit maakt de appartementen zeer geschikt voor een langdurig - zakelijk - verblijf. De suites zijn ook een perfecte uitvalsbasis voor een meerdaagse vakantie.

De potten en pannen rammelen ook weer in het voormalige keukengebouw van het paleiscomplex. Je kunt je hier culinair laten verwennen in restaurant Hofferkeukens dat gesitueerd is op de begane grond van het gebouw.

Lees verder
Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Ligging in Bebouwde kom/Centrum
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf

Contact en locatie

Hotel Abdijhof Thorn
Hofstraat
6017 AK
Thorn

Wanneer

zondag: 07:30 - 21:00
maandag: 07:30 - 21:00
dinsdag: 07:30 - 21:00
woensdag: 07:30 - 21:00
donderdag: 07:30 - 21:00
vrijdag: 07:30 - 21:00
zaterdag: 07:30 - 21:00