Winkelen in Roermond

Roermond is dé winkelstad van Noord- en Midden-Limburg! Op deze pagina ontdek je de winkel-hotspots in Roermond. Met het Designer Outlet, Retailpark en de historische binnenstad is Roermond een uitstekende stad om te winkelen. 

Plaatsnaam
Categorie
Eigenschappen

NB! Vanwege corona gelden beperkende maatregelen!

Roermond is dé winkelstad van Noord- en Midden-Limburg! In verband met de coronamaatregelen zijn echter tot en met 2 Maart 2021 de niet noodzakelijke winkels gesloten.

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond is het grootste Outlet Center van de Benelux en Duitsland. Kies uit een van de 200 internationale designermerken met flinke kortingen. Wandel binnen bij een van de 150 winkels en slenter heerlijk over de stijlvolle straten.

Je kunt er goedkoop en gemakkelijk parkeren en het ligt op slechts 3 minuten loopafstand van de sfeervolle binnenstad van Roermond.

De binnenstad van Roermond

De historische binnenstad van Roermond is een absolute aanrader voor shoppers. De winkels en de vele horecazaken bevinden zicht rondom een aantal fraaie pleinen en langs het water aan de Roerkade. Je vind hier zowel de grote winkelketens als de traditionele speciaalzaken.

Overdekt overwinkelen in Roermond

Waar kun je overdekt winkelen in Roermond?

Parkeren in Roermond

Welke mogelijkheden en regels zijn er voor bezoekers om te parkeren in Roermond?

Retailpark Roermond

Van lifestyle tot wonen en van elektronica tot aan de dagelijkse boodschappen: Bij Retailpark Roermond vind je snel alles wat je nodig hebt. Het Retailpark ligt op enkele minuten van het centrum van Roermond.

Huis en Tuin boulevard Roermond

Lekker shoppen, inspiratie opdoen, een hapje eten, klusspullen kopen en tenslotte nog even snel boodschappen doen? Het kan allemaal bij de Huis & Tuin Boulevard, gelegen in de nabijheid van het Retailpark.

Het Retailpark en de Huis- en Tuinboulevard zijn makkelijk bereikbaar via de A73 en er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden.

Elke zondag open

Het Designer Outlet Roermond, het Retailpark en de Huis- en Tuinboulevard zijn 363 dagen per jaar geopend. Alleen 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten. Bijna alle winkels in de binnenstad van Roermond zijn elke zondag geopend.

Weekmarkten in de gemeente Roermond

Woensdag
Stad Roermond, Munsterplein
warenmarkt vol versproducten 
Van 09.30 tot 16.00 uur  

Woensdag
Stad Roermond, Stationsplein
Biologische markt 
Van 13:00 tot 17.00 uur 

Vrijdag
Swalmen, Markt
Weekmarkt
van 13.00 tot 17.00 uur

Vrijdag
Weekmarkt Donderberg
P-plaats van het Winkelcentrum Donderberg (Donderbergweg)
Van 13.00 tot 17.00 uur

Zaterdag
Stad Roermond, Markt
uitgebreide weekmarkt
van 9.30 tot 17.00 uur (in de wintermaanden tot 16.00 uur).

Zaterdag
Stad Roermond, Kloosterwandplein
Antiekmarkt 
Van april t/m oktober, van 9.30 tot 17.00 uur.