Zakelijke bijeenkomstenIn Limburg

Van congres en presentatie tot training en workshop; Midden-Limburg is een warm bad voor zakelijk toerisme.

De regio Midden-Limburg is in meerdere opzichten een aantrekkelijk gebied. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook het bedrijfsleven in het kader van vergaderen, training en corresponderende sessies steeds vaker kiest voor een locatie midden in Limburg. Goede ideeën borrelen immers vaker op in een inspirerende, natuurlijke en rustige omgeving; de basis voor een succesvolle bijeenkomst.

Van vergadering tot training en van jubileum tot viering. Bedrijven, nationale en internationale organisaties, (semi)overheden en stichtingen strijken veelvuldig in Midden-Limburg neer voor onder andere directie- en managementvergaderingen, teambuilding-, training-, brainstorm- en creatieve sessies, presentaties, congressen, jubilea en speciale vieringen.

Midden-Limburg is hiertoe bijzonder goed uitgerust met tal van locaties, variërend van een zaaltje achter in een café tot en met grote en luxe accommodaties met inbegrip van uitgebreide catering. Of op het water, op een rondvaartboot. Helemaal zo gek nog niet.

Aan iedere groep, persoonlijke voorkeur, overnachtingswens of gewenste faciliteit is wel een mouw te passen . Verreweg de meeste locaties in Midden-Limburg zijn dan ook uitgerust met de modernste communicatieapparatuur en multimediafaciliteiten.