Winkelen in Roermond

De binnenstad van Roermond

De historische binnenstad van Roermond is een absolute aanrader voor shoppers. De winkels en de vele horecazaken bevinden zicht rondom een aantal fraaie pleinen en langs het water aan de Roerkade. Je vind hier zowel de grote winkelketens als de traditionele speciaalzaken. Bekijk hier de winkels in Roermond

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond is het grootste Outlet Center van de Benelux en Duitsland. Kies uit een van de ruim 200 internationale designermerken met flinke kortingen. Wandel binnen bij een van de 185 winkels en slenter heerlijk over de stijlvolle straten.

Je kunt er goedkoop en gemakkelijk parkeren en het ligt op slechts 3 minuten loopafstand van de sfeervolle binnenstad van Roermond.

Overdekt overwinkelen in Roermond

Op zoek naar een overdekt winkelcentrum in Roermond? Deze stad is ideaal voor een iedereen die van winkelen houdt. Je hebt het overdekte winkelcentrum Roercenter waar genoeg leuke winkels zijn. Daarnaast heb je in Roermond het Retailpark (Van lifestyle tot wonen en van elektronica tot aan de dagelijkse boodschappen) en de Huis en Tuin Boulevard (hier kan je inspiratie opdoen, een hapje eten, klusspullen kopen of boodschappen doen). Verder heb je ook het Designer Outlet, een waar genot om als shopliefhebber een dagje door te brengen. 

Weekmarkten in de gemeente Roermond

De weekmarkten van Roermond vinden plaats op de Markt, het Kloosterwandplein, Stationsplein, Munsterplein, Markt in Swalmen en bij de Donderberg. De toegang tot deze markten is gratis. De gezellige weekmarkten van vinden plaats op woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor een uitgebreid overzicht van de weekmarkten kijk hier!

Horeca

In Roermond zit je goed als je van lekker eten houdt! In de stad zitten tal van restaurants, eetcafés en brasserieën waar je kunt genieten van de lekkerste streekproducten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker stuk Limburgse vlaai in een van de vele horecagelegenheden?  Ga lekker op een terrasje zitten op een van de gezellige pleinen of aan het water en geniet van een hapje en een goed glas wijn uit de regio.

Elke zondag open

Het Designer Outlet Roermond, het Retailpark en de Huis- en Tuinboulevard zijn 363 dagen per jaar geopend. Alleen 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten. Bijna alle winkels in de binnenstad van Roermond zijn elke zondag geopend.

Parkeren in Roermond

Parkeren in Roermond kan al vanaf €4,00 per dag. Binnen twee minuten lopen ben je al in hartje Roermond. Voor de mogelijkheden en regels die er zijn voor bezoekers om te parkeren in Roermond, kijk hier!