Wakeboarden Weert

Wil je graag een dagje wakeboarden in Weert? Bij Visit Noord- en Midden-Limburg vindt je hiervoor diverse mogelijkheden. Op slechts 30 minuten rijden, in de gemeente Roermond, vind je de Maasplassen

Dit is het grootste watersportgebied van Nederland! Hier kun je tal van extreme watersporten beoefenen, dus ook wakeboarden! Kom naar Noord- en Midden-Limburg en geniet van een heerlijk dagje uit met vrienden of familie.  

Wakeboarden aan de Maasplassen

De Maasplassen

De Maasplassen beschikt over een tweemast kabelbaan welke zowel geschikt is voor beginners als gevorderden. Jong en oud kan bij de Maasplassen komen wakeboarden. Wil je het nog spannender maken en graag in het donker wakeboarden? Alles is mogelijk! Onze baan is verlicht dus ook ‘s avonds kun je hier nog terecht om te wakeboarden. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

De Maasplassen is ruim 3000 hectare groot en bestaat uit kleine en grote plassen. Voor alle leeftijden zijn er genoeg leuke activiteiten waaraan je kunt meedoen. Naast wakeboarden, kun je hier ook duiken, vissen, zwemmen, waterskiën, kanoën en nog veel meer! Zo heb je samen met vrienden of familie het ideale dagje uit. 

Wakeboarden in de omgeving van Weert

Kies voor een extreme watersport en kom wakeboarden in de omgeving van Weert! De Maasplassen biedt je naast een sportief dagje uit ook de mogelijkheid om een frisse duik te nemen of te genieten van de omliggende natuur.

Reserveer direct online via onze website een van de activiteiten en beleef een leuke dag met vrienden of familie aan de Maasplassen in Noord- en Midden-Limburg!