Wakeboarden Roermond

Ben je op zoek naar een plek om een dagje te wakeboarden in Roermond? Wij hebben de ideale locatie! In de gemeente Roermond vind je de Maasplassen. 

Het grootste watersportgebied van Nederland! Hier kun je terecht voor een breed scala aan extreme watersporten, waaronder wakeboarden. Kom naar de Maasplassen in Roermond en geniet van een dagje uit!

Watersportgebied de Maasplassen Noord- en Midden-Limburg

Watersportgebied de Maasplassen

De Maasplassen is ruim 3000 hectare gebied met diverse kleine en grote plassen. Voor jong en oud zijn er tal van leuke activiteiten te ondernemen. Naast wakeboarden, kun je hier ook een dagje vissen, zwemmen, duiken, waterskiën, zeilen en nog veel meer! Zo beleef je samen met vrienden, familie of de kinderen een gezellig dagje uit in Noord- en Midden-Limburg. 

Wakeboarden in Roermond

Wakeboarden in Roermond doe je bij de Maasplassen. Hier beschikken ze over een tweemast kabelbaan welke zowel door beginners als gevorderden gebruikt kan worden. Dus ook als je nog nooit aan wakeboarden hebt gedaan ben je in Roermond op de juiste plek! Jong en oud kan bij de Maasplassen wakeboarden, zo wordt het het ideale dagje uit voor de hele familie. Ben je op zoek naar nog meer spanning? Kom dan in het donker wakeboarden! De baan is ’s avonds verlicht wat zorgt voor een unieke ervaring.

De Maasplassen biedt je naast extreme watersporten ook de mogelijkheid om te genieten van de rust en omliggende natuur. Neem een frisse duik in het water en kies ervoor om te zonnen op een van de dagstranden, maak een boottochtje of drink een heerlijke cocktail in een van de vele hippe beachclubs. Bij de Maasplassen in Roermond is genoeg te beleven!

Reserveer direct online voor wakeboarden in Roermond via onze website. Meer zin in een andere activiteit? Ook deze reserveer je eenvoudig online. Beleef gegarandeerd een leuke dag met vrienden of familie aan de Maasplassen in Noord- en Midden-Limburg!