VVV Cadeaukaarten assortiment

De VVV Cadeaukaart

Wist je dat maar liefst 37% van alle cadeaus in Nederland een cadeaukaart is? Ruim 9 op de 10 ontvangers vindt het leuk om een cadeaukaart te krijgen. VVV Midden-Limburg heeft een groot assortiment aan geschenkkaarten.

De VVV Cadeaukaart is de nummer 1 cadeaukaart van Nederland. Met de VVV Cadeaukaart geef je een keuze uit duizenden winkels en webshops. Ook kun je de kaart besteden bij attractieparken, wellness en musea. 

De VVV Cadeaukaart is uiteraard verkrijgbaar in verschillende coupures en landelijk besteedbaar. 

Besteden en acceptanten
Op vvvcadeaukaart.nl/besteden vind je alle bestedingspunten. Wil je een handig overzicht van alle acceptanten? Die vind je op: vvvcadeaubonnen.nl/beeldbank/vvvcadeaukaart. Naar beneden scrollen, dan  kun je een digitale deelnemerslijst downloaden (meestal verschijnt de PDF dan linksonder in je scherm). De lijst is op A4 formaat en kan eenvoudig geprint worden.

 

 

Omruilen

Het is niet mogelijk om met cadeaubonnen andere cadeaubonnen/cadeaukaarten te kopen. De papieren VVV-cadeaubon blijft onbeperkt geldig. VVV Cadeaubonnen waar zowel euro’s als guldens op staan zijn ook nog te besteden.
Met een VVV Cadeaubon kun je in een fysieke winkel betalen.

Het VVV assortiment biedt naast de VVV Cadeaukaart ook de VVV Lekker Weg Card en de VVV Dinercheque. 

Voor iedere gelegenheid een juist cadeaukaart! Altijd leuk om voor iemand te kopen en zeker leuk om cadeau te krijgen.

 

Snel en eenvoudig meerdere soorten of exemplaren aan cadeaukaarten bestellen?