Buitenterras

buitenterras
buitenterras

Terras Goejje

Grand café Goejje (ook wel bekend als het voormalige Oranjehotel) ligt aan het dorpsplein van het Limburgse Meijel, aan de voet van de oude St. Nicolaaskerk. Dit gemoedelijke hotel beschikt over een restaurant, een café met serre en een terras. Uiteraard wordt de kaart ook aangepast aan het seizoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan heerlijke asperge gerechten en een wildkaart. Verder kunt u bij Grand cafe Goejjé dagelijks terecht voor een heerlijke lunch.

In het sfeervolle restaurant met aangrenzende serre wordt een heerlijke kop koff...

In het sfeervolle restaurant met aangrenzende serre wordt een heerlijke kop koffie met vlaai, diverse lunch- en dinergerechten voor u geserveerd. De gerechten op de kaart worden met liefde voor u bereid en wisselen per seizoen. Tijdens de zomermaanden kunt u ook buiten genieten van ons zonnige terras en de prachtige omgeving.

Snuisterijen
Tijdens onze snuisterijenavonden serveren we kleine gerechten, vers bereid uit eigen keuken. Op deze manier kunt u verschillende smaken proeven en veel variatie in uw menu aanbrengen. Onze verse producten zorgen voor een heerlijke smaak. Bekijk onze agenda voor de actuele snuisterijenavonden.

Lees verder

Contact en locatie

Grand café Goejje
Raadhuisplein 11
5768 AR
MEIJEL

Wanneer zijn we geopend

Ma-zo: 10:00 uur,
Toelichting: Openingstijden:
- Dagelijks vanaf 10.00 uur
- Lunch vanaf 12.00 uur
- Diner vanaf 17.00 uur.