icon/category/water

Bootverhuurbedrijf

Sloephuren-Limburg.nl
Sloephuren-Limburg.nl
Sloephuren-Limburg.nl
Sloephuren-Limburg.nl
Sloephuren-Limburg.nl

Boot Huren: Sloephuren-Limburg.nl

Bij Sloephuren-Limburg.nl in Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren. Beleef de Maasplassen nog intenser met deze verzorgde sloepen een prachtige en unieke locatie aan het water. Verhuur van de sloepen gaat volgens de coronarichtlijnen.

Sloephuren-Limburg.nl heeft drie soorten sloepen: Maxima 485: wendbaar, duideli...

Sloephuren-Limburg.nl heeft drie soorten sloepen:

Maxima 485: wendbaar, duidelijk en ideaal voor beginners
Zoals al onze sloepen hoef je geen vaarbewijs te hebben, maar de maxima is uitermate geschikt voor beginners. Met zijn buitenboordmotor kun je direct zien in welke richting je gaat varen. Superduidelijk. Deze sloep is verder uitgerust met een kap tegen de zon en wind, zwemtrap en alle brandstof. Perfect voor een heel (of half) dagje weg.

Corsiva 570: gezellig, knus, ideaal voor gezinnen met kinderen
Een fijn sloepje van 5,70 meter. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Lekker een dagje er tussenuit met de kids en opa en oma. En deze sloep is geschikt voor max 6 personen. Deze sloep is erg wendbaar en uiterst geschikt voor gasten die weinig tot geen ervaring hebben. Verder is deze sloep uitgerust met een zwemtrap, teakvloer, een cabriokap tegen de zon, een zonnedek en heel veel kussens om lekker onderuit te zakken. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig.

Stout 650: een stoere sloep voor familie uitjes of met vrienden
Een robuuste en stoere sloep van 6,50 meter. Geschikt voor max. 8 personen. Een echte aanrader voor een gezellige familie dag of een romantisch tochtje. Deze sloep is erg comfortabel en uitgerust met een zonnedek, een cabriokap tegen de zon, een zwemtrap, een teakvloer en veel kussens om lekker te genieten. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig.

Sloephuren-Limburg.nl heeft een direct connectie met café ’t Veerhuis, wat ook de verzamellocatie is. Deze locatie beschikt over een groot overhangend Maasterras met plek voor meer dan 180 personen. Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch, of een mooi avondmaal. Wil je echter uitgebreider uiteten in de avond? Dan is wellicht het naastgelegen restaurant Pont iets voor jou. Perfect voor een hele avond uit! 

Lees verder

Contact en locatie

Boot Huren: Sloephuren-Limburg.nl
Polstraat 1
6019 BL
WESSEM

Wanneer zijn we geopend

Het huren van een sloep kan bij Sloephuren Limburg van 1 april t/m 31 oktober