Collage B&B Eikendreef
Vooraanzicht bed and breakfast eikendreef
Slaapkamer bed and breakfast eikendreef
Badkamer bed and breakfast eikendreef
Slaapkamer met opgemaakt bed bed and breakfast eikendreef

B&B Eikendreef Lente/Asperge Arrangement

Het witte goud ontdek je in Limburg onder andere bij B&B Eikendreef. Dit is een kleinschalige Bed and Breakfast midden in de natuur in Haelen. Op nog geen vijf minuten lopen ligt het Leudal, een prachtig groen natuurgebied. Ook ben je vanuit de B&B zo in Roermond. 

B&B Eikendreef B&B Eikendreef in Haelen: De twee persoons kamers zijn r...

B&B Eikendreef

B&B Eikendreef in Haelen: De twee persoons kamers zijn ruim en van alle comfort voorzien, zo heeft u een klein gevuld ijskastje op uw kamer, een kluisje, een Nespresso apparaat met cupjes, een waterkoker en thee, een heerlijke ruime badkamer met douche toilet en een dubbele wasbak. De kamers zijn voorzien van een televisie met Netflix en natuurlijk gratis wifi. Je parkeert gratis op het terrein en eventueel eigen meegebrachte fietsen kunnen in een afgesloten ruimte geplaatst worden. 

Vanuit de B&B ben je binnen 5 minuten in natuurgebied het Leudal. Je kunt in deze groene omgeving even helemaal tot rust komen. Verder ben je hier op 8 kilometer van Roermond, met zijn prachtige oude binnenstad, en natuurlijk het Designer Outlet en zo'n 12 kilometer van Thorn het witte stadje. Kortom 3 dagen is eigenlijk niet genoeg! Op de website van B&B Eikendreef vind je meer informatie en kun je alvast kijken hoe de kamers eruit zien. 

Lente/Asperge Arrangement 

Bij aankomst word je allereerst hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Verder:

  • 2x overnachting in 1 van onze comfortabele kamers, 
  • 2x uitgebreid ontbijt, 1 x een 3 gangen menu met asperges in de hoofdrol*,
  • 1x een gedekte tafel zodat u zelf bij een lokaal restaurant een heerlijk afhaal diner kunt bestellen en ophalen. 
  • 1x de Limburg Card waarmee u op vele plaatsen voordeel heeft

Tevens ontvang je het Limburg Magazine, om leuke ideeën op te doen. Wil je deze op voorhand alvast rustig doorlezen, om alvast inspiratie op te doen? Bekijk dan hier de digitale versie van het Limburg Magazine.

Prijs

€ 265,00 voor 2 personen

 

Lees verder

Contact en locatie

Eikendreef 1a
6081 EA
Haelen