Boot huren Limburg

Boot huren? 

Wil je graag een boot huren in Limburg? Dat kan aan de Maasplassen in Roermond of Maasgouw! Het is de ideale plek om een heerlijk rondje te varen op het water. Huur een motorboot, zeilboot of kano of neem je eigen boot mee. Bekijk het overzicht met alle aanbieders van huurboten. Geniet van een heerlijk dagje uit met vrienden of familie en huur eenvoudig een boot in Noord- en Midden-Limburg!

De Maasplassen in Noord- en Midden-Limburg

De Maasplassen zijn maar liefst meer dan 3000 hectare groot en zijn hiermee het grootste aaneengesloten watersportgebied van heel Nederland! Je verveelt je hier dan ook zeker niet. Je huurt er eenvoudig een boot, geniet van het dagstrand, drinkt er gezellig een drankje in een van de hippe beachclubs of gaat waterskiën of wakeboarden.

Het is enerzijds de perfecte plek voor het beoefenen van een extreme watersport en aan de andere kant voor een rustig dagje varen op het water. Kies bijvoorbeeld voor een kano of motorboot en ga samen met familie of vrienden het water op. Voor iedereen is er genoeg leuks te beleven! Liever niet zelf varen? Vaar dan mee op een van de vele rondvaartboten. Zo geniet je rustig van een gezellig dagje uit.

 

Beoefen een watersport in Noord- en Midden-Limburg

Doe je liever iets actievers dan een dagje varen? Ook jij kunt terecht bij de Maasplassen voor de meest extreme watersporten. Wat dacht je van waterskiën, zeilen, wakeboarden of flyboarden? Of houd je meer van surfen of suppen. Je kunt het allemaal doen aan en op de Maasplassen in Roermond en Maasgouw!

Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon zwemmen, vissen en zelfs duiken. Een dagje aan de Maasplassen in Noord- en Midden-Limburg verveelt nooit.

Direct een boot huren in Limburg

Reserveer eenvoudig een boot voor je dagje uit met vrienden of familie. Kies uit meer dan 30 verschillende boten! Heb je nog geen ervaring met boten? Volg dan ook direct een korte vaarcursus in Noord- en Midden-Limburg en geniet van een compleet dagje uit aan de Maasplassen!