icon/category/kerk

Bezienswaardigheid

Geluksplek 22 de Gelukspijlers van de Fietsbrug

De Gelukspijlers van de Fietsbrug: Deze fietsbrug is letterlijk het middelpunt van Roerdalen.

Fietsen maakt mensen gelukkig.  Nederlandse jongeren zijn de gelukkigste ter we...

Fietsen maakt mensen gelukkig. 

Nederlandse jongeren zijn de gelukkigste ter wereld. De fiets is er een goed symbool van. Nergens ter wereld zijn er zoveel fietsende jongeren als in Nederland. Hoog 'zelfsturend vermogen' is een basisvoorwaarde voor geluk. Dat is gebaseerd op drie pijlers: autonomie, competentie en verbondenheid. Dit is de ideale plek om stil te staan bij deze gelukspijlers.  Kijken naar de stroming, de waterstand en de kleur van de Roer.

Fietsbrug tussen Paarlo en Melick

De fietsbrug ligt tussen Paarlo en Melick. Wanneer je de fietstocht start vanaf de parkeerplaats bij Oetsjpanning De Meuleberg volg je het fietsknooppuntennetwerk richting knooppunt 67 en 73. Tussen deze knooppunten bevindt zich de fietsbrug. Via knooppunt 72-71-77 en 76 kom je weer op je beginpunt. Lengte van deze fietsroute is ongeveer 14km.

Klein Geluk in Roerdalen - Geluksplekken

De Gelukspekken van Roerdalen. Elke plek is een mooi beginpunt om te werken aan je eigen geluk. Op elke plek dagen de geluktips je uit om op een unieke manier aan de slag te gaan. Er is een handig boekje gemaakt waarin al deze Geluksplekken in de gemeente Roerdalen staan beschreven. In dit boekje vind je een plattegrondje en alle achtergrondinfo over de Geluksplekken. Je bestelt 'm in onze webshop.

Lees verder

Contact en locatie

Geluksplek 22 Roerdalen: de Gelukspijlers van de Fietsbrug
Melicker Oheweg
6074 ES
MELICK