Retailpark Roermond

Limburg is normaliter een mekka voor iedereen die van winkelen en flaneren houdt. Van Designer Outlet tot overdekt winkelcentrum. Vanwege de coronamaatregelen is dit tot en met 19 januari 2021 niet aan de orde. 

Kom gezellig een dagje shoppen in het Retailpark in Roermond. Het Retailpark in Roermond is een winkelcentrum met diverse grootschalige winkels en horecagelegenheden. Het is 363 dagen per jaar geopend zodat je ook iedere zondag kunt winkelen! 

Het is direct gelegen aan de A73 (afrit 19) en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Lees snel verder op deze pagina voor meer informatie over het winkelaanbod.

Retailpark Roermond winkels

Retailpark Roermond winkels

Kom gezellige shoppen, inspiratie opdoen en een hapje eten in het Retailpark in Roermond. Ook voor de wekelijkse boodschappen ben je hier op de juiste plek door de AH XL die in het Retailpark ligt.

Je vindt er onder andere grote elektronicawinkels zoals Media Markt en EP Tummers. Daarnaast is er de grote speelgoedzaak Intertoys XL en diverse woonwinkels waaronder Jysk, Beter Bed, Rofra Home en Swiss Sense. Ten slotte vind je er grote warenhuizen als Blokker en Casa en sportmodezaak Intersport. 

Wanneer je na een dagje winkelen of tussendoor een lekker hapje wilt eten ben je in het Retailpark op de juiste plek! Naast de bekende fastfood ketens KFC en Burger King heb je onder andere ook de keuze uit Bufkes, Wok-to-go en Piet Friet.

Openingstijden Retailpark Roermond

Het Retailpark is 363 dagen per jaar geopend. Alleen 1ste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het Retailpark helaas gesloten. De openingstijden verschillen per winkel maar over het algemeen zijn de meeste winkels in het Retailpark geopend op de volgende tijden:

Maandag: 09:00 – 18:00 uur     
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur      
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur   
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur  
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur       
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur     
Zondag: 11:00 – 18:00 uur       

Voor een gedetailleerd overzicht van de openingstijden per winkel, kun je het beste de website van de desbetreffende winkel bezoeken. Combineer je dagje in het Retailpark met een dagje shoppen in het Designer Outlet in Roermond!