Hotelkamer

Overnachten in Weert

Van goedkoop overnachten tot een luxe overnachting in een hotel.

Of je nu alleen, met z'n tweeën, met de kinderen of met de hele familie een nacht of een week op vakantie wil, in Weert, Swartbroek, Stramproy, Tungelroy, Laar of Altweerterheide heb je een grote keuze aan lokaties voor een overnachting.

Voordelig slapen of kiezen voor een luxe vakantie.

Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod voor een goedkope plaats om te slapen of een meer luxere overnachting, waarbij je op diverse plaatsen ook zeer bijzonder of romantisch kunt overnachten.

Het warmste deel van Nederland.

Limburg kent in de zomer de hoogste temperatuur in Nederland en heeft ook de meeste zon. Blijf je in Nederland en wil je toch de meeste kans op een geslaagde zonvakantie, kom dan naar Limburg.

 

Gastvrij Weert

Centraal staat de vanzelfsprekende Limburgse gastvrijheid, die overnachten in de gemeente Weert meer dan aangenaam maakt. Kom en geniet van slapen en opstaan in het Limburgse land.

Duitsland, België en de natuur dichtbij

Het mooie van Weert is dat het een zeer groene gemeente is. Daarnaast is het een grensgemeente naar België. Maar ook Duitsland ligt op slechts 30 minuten rijden verwijdert. Dit maakt jouw vakantie tot een buitenlandse belevenis, want ook de gemeente Weert zelf heeft al veel invloeden van onze Belgische buren. Doordat het grenst aan België en vlak bij Duitsland ligt kun je mooie grensoverschrijdende wandeltochten, fietstochten of auto- en motorroutes maken.