icon/category/fallback

VVV vestiging

VVV Meijel

I.v.m. de aangescherpte maatregelen van het RIVM is de VVV-winkel tot 15 maart gesloten. Bestellingen voor cadeaukaarten, wandel- en fietskaarten en souvenirs kunnen geplaatst worden in onze webshop.

Het dorp Meijel, gelegen in de Limburgse Peel, laat de karakteristieke kenmerken...

Het dorp Meijel, gelegen in de Limburgse Peel, laat de karakteristieke kenmerken van dit unieke natuurgebied tot in de dorpskern terugkomen. Allerlei streekelementen, zoals turf, herinneren aan het verleden van deze regio. Vanuit het dorp zijn er routes uitgezet die u laten kennismaken met de Peel.

De winkel van VVV Meijel, vindt u midden in deze dorpskern, aan het Raadhuisplein, naast het voormalige gemeentehuis waar thans een horecazaak in gevestigd is. In de nieuwe winkel zijn diverse producten uit Peel en Maas in zijn algemeenheid en in het bijzonder uit Meijel verkrijgbaar. Zo valt te denken aan appel en perensap, peellikeur, peelneutje en knapkoeken, bereid op Peelse wijze. De producten zijn los verkrijgbaar maar ook in de vorm van een streek- of uniek cadeau pakket. Ook vindt u er o.a. veel informatie over de omgeving, een breed assortiment fiets- en wandelkaarten, streekproducten, ideetjes voor uitstapjes en leuke overnachtingsadressen.

Lees verder

Wanneer zijn we geopend

Toelichting: Tijdens evenementen ook op zondag geopend.