icon/category/overnachten

Groepsaccommodatie

Vakantieverblijf Eind 6

Luxe groepsaccommodatie voor families, vrienden en zakelijke groepen (24 p / 8 slaapkamers). Vakantie vieren of vergaderen in een natuurlijke, inspirerende omgeving vlakbij Roermond en met uitzicht op de Maas.

In het pittoreske dorpje Asselt (Swalmen) vlakbij Roermond, ligt het bijzonder f...

In het pittoreske dorpje Asselt (Swalmen) vlakbij Roermond, ligt het bijzonder fraaie Vakantieverblijf Eind 6 met uitzicht op de Asseltse plassen en de Maas. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor families en vriendengroepen voor weekenden, midweken of vakantieweken op aanvraag.

Natuurlijk beschikt de boerderij over alle gemakken, die je voor een groot gezelschap kunt verwachten. Er is een professionele design keuken geschikt voor grote groepen en om samen te koken en te eten. Er is een gasfornuis, combimagnetron, stoomoven, professionele spoelmachine, ruimte koeling, bordenwarmer en mooi servies en bestek. Ook kookclubs kunnen hier prima uit de voeten. In de ruime woonkamer staat een gezellige bar met eigen biertap en een houtkachel. Er is gratis wifi en een Sonos systeem om eigen muziek te spelen en films te bekijken. Desgewenst is er een projectiescherm en beamer. In totaal zijn er 8 slaapkamers en 4 badkamers, waarvan één slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond.

Buiten beschikken de gasten over een eigen terras rondom het pand met ruime zitgelegenheid en uitzicht op de prachtige bloementuin, de Asseltse plassen en de Maas. Voor baby's en kleinere kinderen zijn er spelletjes en speelgoed voor binnen en buiten en desgewenst een kinderbadje direct bij het terras. Grotere kinderen kunnen chillen in de boomhut kamer met eigen tv of buiten in de speelwei. In de wei kunnen gasten ook een balletje trappen of volleyballen.

Wij werken samen met professionele cateraars en koks, die rekening houden met specifieke dieetwensen en werken met natuurlijke ingrediënten en materialen. Deze kunnen ervoor zorgen dat er bij aankomst een maaltijd voor u klaar staat (eenvoudig of luxe), zij kunnen ter plaatse voor u koken en zelfs een bbq-workshop voor u verzorgen. Op loopafstand zijn twee prima restaurants. Op aanvraag vooraf, kunt u onder begeleiding in een sloep varen over het water, naar hartje Roermond of andere restaurants aan het water. 

Lees verder

Contact en locatie

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o.: Vakantieverblijf Eind 6
Eind 6
6071 PC
Swalmen

Wanneer

Altijd open
Toelichting: De accommodatie is beschikbaar voor weekenden, lange weekenden, midweken en weken gedurende het hele jaar en dient gereserveerd te worden.