icon/category/water

Recreatieplas

Plas Hatenboer
Brug plas Hatenboer
Camping Hatenboer

Recreatieplas plas Hatenboer

Plas Hatenboer is gelegen aan de Zuidplas en de Paardsplas, en heeft een doorgang naar de maas. Deze plas is geschikt voor verschillende varianten van waterrecreatie. Je kan er met je boot aanleggen en overnachten.

Aan Plas Hatenboer ligt de camping/ jachthaven Hatenboer. Er is plaats voor 350 ...

Aan Plas Hatenboer ligt de camping/ jachthaven Hatenboer. Er is plaats voor 350 caravans en campers en de jachthaven biedt plaats voor 430 schepen. 390 vaste plaatsen en 20 plaatsen voor passanten. Tevens zijn er ook 2 trailerhellingen aanwezig. Een stukje verderop ligt Hermus watersport Roermond. Rust is de belangrijkste eigenschap van deze haven. Er ligt veel natuur en water omheen. Deze toeristenhaven heeft 220 vaste plaatsen, 20 plaatsen voor passanten en één trailerhelling. Op loopafstand net buiten de haven liggen twee café/restaurants.

Op Plas Hatenboer kan je zwemmen, zeilen, surfen, vissen, waterskiën. Alle denkbare watersporten zijn hier te beoefenen. Bij camping Hatenboer kan je een Sunliner boot huren voor een dag, zo kan je op een leuke manier de maasplassen verkennen. De omgeving staat bekend vanwege de rijke cultuur en vele natuur. Je kan hier ook heerlijk wandelen en fietsen via knooppunten. Bekijk hiervoor onze verschillende wandelroutes en fietsroutes in Roermond.

Lees verder
Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Watersporten toegestaan
Waterskiën mogelijk
Varen toegestaan
Vissen toegestaan
Trailerhelling aanwezig
Jacht-, passantenhaven aanwezig

Contact en locatie

6041
Roermond
Ook op deze locatie