icon/category/water

Recreatieplas

Recreatieplas Paardsplas

De Paardsplas is een grindgat die is ontstaan door grindwinning. En ligt bij Plas Hatenboer en de Zuidplas. Via de ingang tussen de Zuidplas en de Paardsplas kom je de maas op. Via de brug bij Plas Hatenboer kom je bij de Noorderplas, daar is Area x met veel leuke beachclubs.

Bij de Paardsplas ligt Hermus watersport Roermond. Rust is de belangrijkste eige...

Bij de Paardsplas ligt Hermus watersport Roermond. Rust is de belangrijkste eigenschap van deze haven. Er ligt veel natuur en water omheen. De haven heeft plaats voor plezierjachten van vier tot veertien meter. Deze toeristenhaven heeft 220 vaste plaatsen, 20 plaatsen voor passanten en één trailerhelling. Op loopafstand net buiten de haven liggen twee café/restaurants. Verder is er een compleet aanbod van winkel, tankstation en loodsen tot technische servicediensten voor boten én motoren.

Bij sloepverhuur Roermond kan je een sloep zonder schipper, rubberboot of kajak huren. De kajak wordt naar de plas gebracht, daar hoef je zelf niets voor te doen. De boten zijn per dagdeel te huren. Dit is erg leuk om een keer op eigen houtje de maasplassen te ontdekken.

Lees verder
Eigenschappen
Sanitair algemeen gebruik
Horeca voorziening aanwezig
Varen toegestaan
Trailerhelling aanwezig
Jacht-, passantenhaven aanwezig
Parkeerplaats aanwezig

Contact en locatie

6041
Roermond
Ook op deze locatie