icon/category/park

Natuurgebied

icon/category/park

Recreatiegebied

Natuurmonumenten Kempen en Midden-Limburg

Natuurmonumenten beschermt sinds 1905 355 natuurgebieden en waardevolle landschappen met monumentale gebouwen. Overal in Nederland. Voor iedereen. Ook in jouw buurt!
De beheereenheid Kempen en Midden-Limburg komt op voor de natuur in Dommeldal, K...
De beheereenheid Kempen en Midden-Limburg komt op voor de natuur in Dommeldal, Kempen~Broek, RivierPark Maasvallei en een heleboel gebieden daar tussen in. Het team met 12 medewerkers werkt actief samen met 200 onmisbare vrijwilligers. We beheren geen groot bezoekerscentrum maar brengen het nieuws via de website, de social media, diverse netwerkpunten in horecagelegenheden `naast` de natuurgebieden, NME/centrum `De IJzeren Man` in Weert en via het gloednieuwe infocentrum in de Hompesche Molen bij Stevensweert. Bezoek onze actuele website of Facebookpagina´s van de Maasvallei, het Kempen~Broek of het Dommeldal. Beleef de natuur en ga mee op excursie.
Lees verder

Wanneer zijn we geopend

Ma-vr: 09:00 - 16:30 uur,
Toelichting: Betreft de kantoortijden. In geval van calamiteiten en ingeplande activiteiten zijn wij daarbuiten ook bereikbaar. Zie hiervoor de specifieke onderdelen van de website.