icon/category/kind_dagje_uit

Speeltuin

KidsPlaza

KidsPlaza ligt in recreatiegebied de IJzeren Man Weert; Een bezoek aan KidsPlaza is natuurlijk makkelijk te combineren met een bezoekje aan de Kinderboerderij, het Natuur- en Milieucentrum, het zwembad of een van de andere bedrijven/instellingen in het recreatiegebied de Ijzeren Man.

Bij binnen- en buitenspeeltuin KidsPlaza Weert kun je zowel met mooi als slecht ...

Bij binnen- en buitenspeeltuin KidsPlaza Weert kun je zowel met mooi als slecht weer gezellig komen spelen. Kidsplaza Weert heeft de leukste speeltoestellen voor kids van 0 tot 12 jaar. Met meer dan 2000 m2 aan speelruimte kunnen de kids genieten van de peuterzonde, trampolines, glijbanen en nog veel meer. Is het buiten mooi weer? Dan kunnen de kids gezellig buitenspelen. Er zijn klimtoestellen, schommels en veel meer. Kom je gezellig bij ons spelen? Als ouder/begeleider heb je gratis toegang en kun je genieten van onze uitgebreide horeca en ook nog eens gebruik maken van gratis wifi.

Lees verder

Contact en locatie

Geurtsvenweg 2a
6006 SN
WEERT

Wanneer zijn we geopend

Maandag t/m Zondag van 10:00 - 18:00

Indien het erg warm weer is, graag eerst even bellen of we geopend zijn! We vermelden deze informatie dan ook die dag op de site. Wij zijn, volgens onze normale tijden, ook geopend op: 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag