icon/functioneel/groepen

Partylocatie of zaalverhuur

icon/category/kerk

Kasteel/Landhuis van onze partners

Kasteel Aerwinkel - De Gasterij

Kasteel Aerwinkel te Posterholt werd in 1854 gebouwd door de bekende Roermondse bouwmeester Dr. Pierre Cuypers.

Het neogotische kasteeltje ligt, omgeven door een prachtig aangelegde Engelse la...

Het neogotische kasteeltje ligt, omgeven door een prachtig aangelegde Engelse landschapstuin, tussen Posterholt en buurtschap 't Reutje.

Landgoed Kasteel Aerwinkel is een bijzonder landgoed. Niet alleen het huis is interessant vanuit cultuurhistorisch oogpunt (het is immers het eerste grote werk van Pierre Cuijpers, de bouwer van o.a. het Rijksmuseum), maar het heeft ook een heel bijzonder 7 ha groot park, die nu recent is opgenomen in de EGHN. Aangrenzend ligt het prachtige Munnichsbos. Er zijn volop wandel- en fietspaden.

Gasterij Geluk(t) is een prachtige verbouwde Tiendschuur op het landgoed van Kasteel Aerwinkel. Je kunt hier uitstekend terecht voor al uw evenementen. Denk aan bruiloften en partijen, maar ook voor vergaderingen is dit een uitstekend locatie. Of wat dacht je van een high tea? Of doorlopend buffet?

Bij Kasteel Aerwinkel kun je letterlijk het geluk vinden omdat geluk een beetje ‘maakbaar’ is. Dat ontdek je in de praktische workshop rondom geluk. De workshop duurt ongeveer twee uur en wordt begeleid door een gelukscoach. We beginnen met koffie en vlaai. Daarna krijg je een korte uitleg over maakbaar geluk.

Vervolgens ga je binnen en buiten in kleine groepjes aan de slag met uiteenlopende oefeningen of vragen rondom geluk. Na afloop krijg je een leuk aandenken aan de workshop. De workshop is zeer geschikt voor teambuilding. Kasteel Aerwinkel biedt diverse mogelijkheden om de workshop mee aan te vullen, bijvoorbeeld een high-tea, wandeling of lunch met streekproducten.

Lees verder

Contact en locatie

Kasteel Aerwinkel - De Gasterij
Aerwinkelsallee 1
6061 GT
Posterholt

Wanneer

zondag: 10:00 - 18:00
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 12:00 - 17:00
vrijdag: 12:00 - 17:00
zaterdag: 10:00 - 18:00