icon/category/eten&drinken

Restaurant

Hotel Asteria - restaurant

Hotel-Restaurant Asteria Venray

In het sfeervol ingerichte restaurant van Asteria biedt de uitgebreide menukaart voor eenieder wat wils. Naast de ruime selectie aan a la carte gerechten hebben ze diverse menu's beschikbaar, welke aan uw wensen kunnen worden aangepast. U bent dagelijks van harte welkom in de brasserie voor een heerlijk kopje koffie of een borrel. Uiteraard kunt u in de gemoedelijke brasserie ook terecht voor uw lunch of diner.

De menukaart is erg gevarieerd: lichte salades, internationale gerechten, streek...

De menukaart is erg gevarieerd: lichte salades, internationale gerechten, streekproducten, heerlijke broodjes en verrassende hoofdgerechten, alles komt voorbij. Het vriendelijke personeel en de rustige ambiance maken Hotel Asteria tot een geschikte plek voor uw diner.

Naast onze uitgebreide à la carte gerechten hebben we ook menu's beschikbaar, welke wij uiteraard aan de wensen van u en uw gasten kunnen aanpassen. Mocht u liever een buffet voor uw gezelschap wensen of alleen genieten van een drankje en een hapje? Onze collega's staan voor u klaar en denken graag met u mee!

De uitgebreide lunchkaart, de speciale seizoensgerechten en de diverse menu's geven u nog extra mogelijkheden om optimaal te genieten van het beste uit onze keuken. Van zakelijke lunch tot feestelijk diner, de mogelijkheden zijn talrijk!

Lees verder

Contact en locatie

Restaurant Venray e.o.: Hotel-Restaurant Asteria
Maasheseweg 80A
5804 AD
VENRAY

Wanneer zijn we geopend

Ma-zo: 11:30 - 22:00 uur.