icon/category/overnachten

Camping

staanplaats 't Vossenveld

Camping 't Vossenveld

Bent je op zoek naar een camping waarbij ruime staanplaatsen en een goed onderhouden modern sanitairgebouw de boventoon voeren? Dan is bij boerencamping 't Vossenveld een geschikte locatie, voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een comfortabel verblijf voor de actieve senior.

Omgeving Camping 't Vossenveld is gelegen in het dorp Egchel in het gebied de '...

Omgeving

Camping 't Vossenveld is gelegen in het dorp Egchel in het gebied de 'Gruise Epper' waar de afwisseling van akkers, houtwallen, weilanden en bosgebied kenmerkend zijn. De camping bevindt zich precies tussen de steden Roermond, Venlo en Weert in. Geniet van de omliggende natuur en maak gebruik van de vele fiets- en wandelroutes of bezoek een restaurant in de omgeving en proef van de echte bourgondische sfeer.

De rustige camping is voorzien van ruime campingplaatsen, verwarmd en uitermate goed verzorgd sanitair, gratis draadloos internet en nog vele andere luxes. Daarnaast is er ook een speeltuintje aanwezig voor de (klein)kinderen en is de camping ook geschikt voor mindervaliden. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig te parkeren bij uw kampeerplek; wat bij veel andere campings niet is toegestaan. 

Kiest u voor een SVR (Stichting Vrije Recreatie) camping in Limburg, dan bent u verzekerd van een gezellig verblijf op de camping bij een (verbouwde) boerderij.

 

 

 

Lees verder
Eigenschappen
Sanitair algemeen gebruik
Ligging in Bebouwde kom/Centrum
Ligging in de natuur
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf

Contact en locatie

Boerencamping 't Vossenveld
Roggelseweg 131
5987 NC
Egchel