icon/category/overnachten

Camperstandplaats

Herten grazen de witte stein reuver
camperplaats de witte stein reuver
Luchtfoto bosrijke omgeving van reuver
De witte Stein
Schapen grazen

Camperplaats Natuurplezier Reuver

Camperplaats Natuurplezier: Aan de rand van het natuurbelevenispark De Witte Stein in Reuver, ligt camping Natuurplezier. Een gezellige camping in een schitterend grensoverschrijdend bosrijke omgeving.

Familiecamping in de natuur De camping wordt sinds 2005 op enthousiaste wijze b...

Familiecamping in de natuur

De camping wordt sinds 2005 op enthousiaste wijze beheerd door Arno en Astrid aan de Brugh, die samen met hun 3 kinderen direct naast het mooie kampeerterrein wonen. Een heerlijke kleinschalige familiecamping bij het prachtige natuurgebied "Brachterwald". Gelegen aan de fiets en wandelknooppunt route`s en aan het alom bekende Pieterpad wandelroute.

Camperplaats

Camping Natuurplezier heeft speciaal ingerichte Camperplaatsen voorzien van een verharde ondergrond en een grasveldje waar je lekker kunt vertoeven. Iedere Camperplek is voorzien van Electra, water, Tv, afvoer en Wifi aansluiting. Tevens service station aanwezig. Vanaf 2016 low budget Camperplaatsen.

Lees verder
Eigenschappen
Ligging in de natuur

Contact en locatie

Camperplaats Roermond / Venlo : Natuurplezier
Keulseweg 200
5953 HP
REUVER

Wanneer

Altijd open
Toelichting: Vanaf heden is onze camping het gehele jaar rond open. Vanaf 1 November t/m 31 Maart is alleen reservering mogelijk op de kampeerplekken.