icon/category/eten&drinken

Fastfood

Café cafetaria Aod Maerum

Cafetaria Aod Maerum is al jaren een begrip in Herten en omstreken. Met een veelzijdig assortiment, snelle bediening en genoeg ruimte om rustig te eten. Zowel binnen als buiten.

Arno en Mariska heten u welkom bij Aod Maerum, een veelzijdige horecagelegenheid...

Arno en Mariska heten u welkom bij Aod Maerum, een veelzijdige horecagelegenheid in de kern van Merum. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en service staan bij ons op de eerste plaats! Het uitgebreide afhaalassortiment van snacks en maaltijden wordt gecombineerd met een vriendelijke service. ‘Goede kwaliteit’ is het motto van Cafetaria Aod Maerum. Onze heerlijke frites vormt de basis voor de vele afhaalbestellingen.

Uw bestelling kan ook binnen of op ons royale terras genoten worden. Dankzij onze horecavergunning mogen wij ook een biertje schenken bij uw frietje met ...

Naast allerhande warme snacks en overheerlijke frites heeft Aod Maerum ook ijskoude versnaperingen. Onze ijssalon is dé plek om te genieten van ons zelfgemaakte schepijs. Er is keuze uit verschillende smaken, dus is er voor ieder wat wils! Coupes, schepijs, softijs en milkshakes; bij ons bent u op het goede adres voor alles wat met ijs te maken heeft. Door een afwisselend assortiment op melk- en waterbasis kunt u bij ons ook terecht indien u of een van uw gasten een koemelkallergie heeft!

Onderbreek uw fiets- of wandeltocht voor een smakelijke en welverdiende onderbreking. Strek uw benen op ons royaal bemeten terras aan de doorgaande route van het Pieterpad of in de buurt van knooppunt 55.

Ook de bezoeker van het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, kan terecht bij Cafetaria Aod Maerum. De Maasplassen omvatten een gebied van ruim 3000 hectare en bieden elke watersportliefhebber wel iets. Je kunt er zwemmen, surfen en zeilen. Maar ook duiken, kanoën of waterskiën. In de zomermaanden zijn er fijne dagstranden en visstekken. Aod Maerum is gelegen in de buurt van natuurgebied Isabellagriend.

Lees verder

Contact en locatie

Café cafetaria Aod Maerum
Molenweg 69
6049 GB
Herten

Wanneer

zondag: 12:00 - 22:00
maandag: Gesloten
dinsdag: 12:00 - 22:00
woensdag: 12:00 - 22:00
donderdag: 12:00 - 22:00
vrijdag: 12:00 - 22:00
zaterdag: 12:00 - 22:00