icon/category/park

Bezoekerscentrum

Buitencentrum De Pelen

Buitencentrum De Pelen is het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel. In dit interactieve centrum ontdek je alles over de Groote Peel.

De Groote Peel Nationaal Park de Groote Peel is het kleinste Nationaal Park van...

De Groote Peel

Nationaal Park de Groote Peel is het kleinste Nationaal Park van Nederland en staat vooral bekend om de vele vogelsoorten en om de geschiedenis van het turfsteken.  

Buitencentrum de Pelen

Er is een groene winkel en kaarten en folders beschikbaar. Er is een horecagelegenheid met een fijn terras aanwezig. De toegang tot het bezoekerscentrum is gratis. Bij Buitencentrum De Pelen beginnen drie gemarkeerde wandelroutes in het nationaal park van twee, drie en zes kilometer.

Groepsprogramma's en excursies

Je kunt bij Buitencentrum de Pelen ook terecht voor groepsprogramma's en excursies in de natuur. De medewerkers van het bezoekerscentrum helpen je graag met het samenstellen en verzorgen van programma’s voor bedrijfsuitjes, familiedagen of andere speciale gelegenheden.

Limburg Card aanbieding bij de Pelen

Met de Limburg Card profiteer je van fijne kortingen. Zo ook bij Buitencentrum de Pelen.  Bekijk hier de Limburg Card aanbieding van Buitencentrum de Pelen.

Lees verder

Contact en locatie

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer
Moostdijk 15
6035 RB
Ospel

Wanneer

zondag: 10:00 - 17:00
maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00 - 17:00
woensdag: 10:00 - 17:00
donderdag: 10:00 - 17:00
vrijdag: 10:00 - 17:00
zaterdag: Gesloten

Toelichting: Vanaf april, alle dagen open van 10.00 tot 18.00 uur. Op 1ste Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten.