icon/category/fallback

VVV vestiging

VVV Thorn

VVV-winkel Thorn is weer geopend. Bezoekers dienen de richtlijnen van de RIVM te volgen, een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden.

 

Bij VVV Thorn vind je een uitgebreid aanbod aan wandel-,  fiets- en ruiterroutes...

Bij VVV Thorn vind je een uitgebreid aanbod aan wandel-,  fiets- en ruiterroutes, waterkaarten, stads- en themawandelingen en ander toeristisch informatiemateriaal.

Zie hier het aanbod van wandel- en fietsroutes op de website hartvanlimburg.nl Je kunt op plaatsnaam filteren of de routeplanner raadplegen.

Bij de VVV Thorn  zijn ernaast deze producten ook te koop: streekproductenmandjes, biologische wijn van het wijngoed Kessthor, wijn van het Wijngoed Thorn, Limburgs Maaswater,  Maaskiezel en lokale/regionale boeken/souvenirs.

Verkoop van de landelijk besteedbare cadeaukaarten:
- VVV cadeaukaart
- Podium Cadeaukaart
- Nationale Bioscoopbon
- Bol.com bon
- Nationale Boekenbon
- Bongo bon
- VVV Lekkerweg Card
- VVV Dinercard

De weekvergunning van hengelsportvereniging Het Alfje om te vissen in de Thorner beek en de weekvergunning om te vissen op de Maas, Maasplassen en Lateraal kanaal zijn er verkrijgbaar.

Ook voor de dalbuskaart en de dagbuskaart van Arriva kun je er terecht.

Elke derde zondag van de maand kun je deelnemen aan een themawandeling onder leiding van een VVV-gids.

Groepsbezoeken zijn het hele jaar door mogelijk op alle dagen.
Aanvragen via LimburgGroepsuitje, de afdeling reserveringen van Hart van Limburg. Telefonisch: +31 (0)475-330289. Of via e-mail:  groepsuitje@hartvanlimburg.nl
Je kunt een keuze maken uit de volgende activiteiten met VVV-gids:

Ook zijn er vanuit Thorn rondvaarten mogelijk door het prachtige Maasplassengebied, informatie en boottickets via de VVV Thorn.

KunstPodium Maasgouw

VVV Noord en Midden Limburg biedt kunstenaars uit de gemeente Maasgouw een podium en vindt dat kunst onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte. De bezoeker kan de tentoongestelde kunst bij de VVV Thorn kopen en dit als herinnering mee naar huis te nemen.
De expositie is gratis te bezichtigen en wisselt een aantal malen per jaar.
Woont u als kunstenaar in de gemeente Maasgouw of heeft u een binding met de gemeente Maasgouw en bent u geinteresseerd om deel te nemen aan het Kunstpodium Maasgouw? Neem dan contact op met VVV Thorn, Carla Daniëls via 0475-561085  gsm o6-15488812 of stuur een mail naar vvvthorn@hartvanlimburg.nl.

 

Lees verder

When are we open

April t/m oktober
Maandag                         12:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag  10:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag en zondag  10:00 uur - 16:00 uur

November t/m maart
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag 10:00 uur - 16:00 uur