icon/category/overnachten

Vakantiehuis/Chalet

Vakantieboerderij De Pionier

Vakantieboerderij De Pionier

De Pionier biedt groepsaccommodaties in het Limburgse dorpje Ysselsteyn, bij Venray. Er is van alles te beleven voor jong en oud. Je kunt hier genieten van de rust, ruimte, ontspanning, vrijheid en gezelligheid.

De Pionier beschikt over een 4-tal verhuur mogelijkheden, variërend van 6 tot 50...

De Pionier beschikt over een 4-tal verhuur mogelijkheden, variërend van 6 tot 50 personen. De Kleine Smokkelaar is geschikt voor groepen van 6 tot 8 personen, Het Pioniershuis tot 14 personen, Boerderij de Pionier tot 22 personen en de Smokkelhut is geschikt voor groepen van 20 tot 30 personen. In totaliteit biedt een combinatie van de accommodaties ruimte tot groepen van 6 tot 50 personen, zéér geschikt voor families, vrienden, en verenigingen.

Het buitenterrein is voorzien van meerdere speellocaties, zowel binnen als buiten waar kinderen zich heerlijk vermaken. Rondom het speelveld buiten zijn standplaatsen voor het combi-kamperen aanwezig. Verder beschikt het terrein over een speelbos met speeltoestellen zoals een klimtoestel, vogelnestschommel, tafeltennistafel, glijbaan met zandbak en een klimboom. Er is ook voldoende ruimte om lekker rond te skelteren.

In de overdekte speelruimte zijn diverse speelelementen aanwezig. Zo kunnen de kinderen leuk met het keukentje of schooltje spelen. Ook aan de volwassenen is gedacht met een jeu de boules baan, voetbaltafel, tafeltennistafel, sjoelbak en meer.

Wij bieden diverse accommodaties aan voor verschillende doelgroepen.

  • Het Pioniershuis (14 personen)
  • Boerderij de Pionier (22 personen)
  • De Smokkelhut (20 personen)
  • De Smokkelaar / Smokkelhut (28 personen)
  • Nachtegaal en Kraejehut ( beide huisjes zijn geschikt voor 4 personen)
Lees verder
Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Rolstoel toegankelijke locatie
Aantal kamers: 10-25
Huisdieren toegestaan
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf

Contact and location

Vakantieboerderij De Pionier
Deurneseweg 160
5813 AC
Ysselsteyn
Ook op deze locatie

When

Altijd open.