icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

Slaapkamer B&B Het Raadhuys Kessel
Kamer B&B Het Raadhuys Kessel
Design B&B Het Raadhuys Kessel
Terras met uitzicht op de Maas
B&B Het Raadhuys Kessel

B&B Het Raadhuys Kessel

Bed & Breakfast: Het Raadhuys te Kessel, tussen Roermond en Venlo, biedt de unieke combinatie van de luxe en bijzonderheid van een kleinschalig design hotel met de charme en gastvrijheid van een B&B. Een "adults only" accommodatie waar je kunt genieten van luxe, rust en bijzonderheid. Elke designkamer heeft zijn eigen stijl en is geschikt voor twee personen.

Een design B&B waarbij de historie van het pand en zijn typische kenmerken o...

Een design B&B waarbij de historie van het pand en zijn typische kenmerken op inspiratievolle wijze zijn verweven in gekozen stijl en inrichting. Je slaapt comfortabel in een twee persoons Auping bed. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze livings en terrastuin met uitzicht op de Maas. In het souterrain bevindt zich de fietsenstalling met e-bike oplaadpunten.

Het Raadhuys is gelegen aan de Maas en gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Kessel. Een dorp waar het goed toeven is. Je vindt er diverse terrasjes met uitzicht op de Maas waar je onder meer kunt genieten van Casle bier, een lokaal bier ontstaan in Het Raadhuys, leuke restaurants, Kasteel De Keverberg en vele historische plekjes. Ook biedt de regio tal van mogelijkheden. Ontdek het zelf.

Marij & Theo Peeters
Het Raadhuys
Your stay of life 

Lees verder
Eigenschappen
Ligging aan het water
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf
Sanitair voor privé gebruik

Contact and location

Bed and Breakfast Roermond/Venlo e.o. : Het Raadhuys
Markt
5995 BB
Kessel
Ook op deze locatie

When

Altijd open.
Toelichting: alleen uitcheck op zondag, geen incheck.