Wandelen in Limburg

Groepsactiviteiten Limburg

Groepsactiviteiten

Eindelijk! Groepsuitjes met familie, vrienden en collega’s mogen weer.
Kijk vlug op onze website voor tips en ideeën. Bel, mail of vraag een offerte aan via de website. We staan klaar om jullie te helpen en kunnen niet wachten jullie weer welkom te heten in het Hart van Limburg.

Groepsactiviteiten Limburg

In Limburg kun je uitstekend terecht voor een leuke groepsactiviteit. Je kiest een van onze standaard activiteiten of wij stellen een groepsprogramma op maat voor je samen. Hoe dan ook, je bent verzekerd van een gezellig dagje uit met vrienden of familie.

Groepsactiviteiten Limburg op maat 

Zoek je een gezellige groepsactiviteit in Limburg? In overleg stellen wij een groepsprogramma volledig op maat samen. Geheel toegespitst op de wensen van jouw gezelschap. Je hoeft het zelf niet meer uit te zoeken. Handig en eenvoudig! Hieronder vind je al een aantal suggesties.

Graag met gids op pad? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden: 0475-330289 of e-mail naar groepsuitje@hartvanlimburg.nl

Geef een wandeling cadeau

Op zoek naar een gezond geschenk? De Wandelbon van Hart van Limburg is een sportief en leuk cadeau om te geven en nog leuker om te krijgen! Je koopt een Wandelbon via onze webshop. De Wandelbon kun je inzetten voor een (stads)wandeling onder leiding van een VVV-gids. De bon is geldig tot 2022.