Stelletje bij caravan in Limburg

Zomerin Limburg

Geniet van de zomer in Limburg

In Limburg geniet je pas echt goed van de zomer. Wandel door één van de vele natuurgebieden of maak een fietstocht langs de oevers van de Maas. Met de routeplanner stel je jouw eigen wandel- of fietsroute samen door bossen of langs het water, net waar je die dag zin in hebt. Ervaar de rust en pracht van de mooie omgeving en ontdek verrassende, historische steden en dorpen zoals Weert, Roermond, Venray of het witte stadje Thorn.

De Maasplassen

Vaar je met een (gehuurde) boot over de Maasplassen dan is het net alsof je in het buitenland bent.  De Maasplassen zijn het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland dus aan rust en ruimte is hier absoluut geen gebrek. Aan het einde van de dag geniet je van de zonsondergang die overal in Noord- en Midden-Limburg even prachtig is.

Zomervakantie in Limburg

In de zomervakantie is er van alles te doen en te beleven in Limburg. Je kunt hier op het strand liggen, tal van watersporten beoefenen en ontspannen aan het water met een hapje en een drankje op één van de vele terrassen. En niet alleen aan het water is er van alles te doen, er mogen deze zomer gelukkig weer (kleinschalige) evenementen en activiteiten georganiseerd worden en ook als het regent is er volop aanbod om je dagenlang te amuseren.  

Limburg verwelkomt je weer met open armen. Wel vragen we je om de geldende veiligheidsmaatregelen op te volgen. Check daarom vooraf de website van de locatie of onderneming die je wilt bezoeken.