Zomer in Limburg

Hier in het hart van Limburg kun je heerlijk van de zomer genieten. Wandel eens door één van de vele natuurgebieden die Noord- en Midden-Limburg rijk is of maak een fietstocht langs de oevers van de Maas. Ervaar de rust en pracht van de mooie omgeving en ontdek verrassende, historische steden zoals Weert, Roermond of het witte stadje Thorn

Waan je in het buitenland als je met een (gehuurde) boot in de zomervakantie over de Maasplassen vaart. De Maasplassen zijn het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland dus aan rust en genoeg ruimte is hier absoluut geen gebrek. Aan het einde van de dag geniet je van de zonsondergang die, waar je je ook bevindt in Noord- en Midden-Limburg, overal even prachtig is.

 

In het overzicht hieronder vind je allerlei leuke activiteiten om deze zomervakantie te doen, mooie wandel- en fietsroutes, de beste overdekte speelplekken voor de kinderen mocht het onverhoopt regenen, de lekkerste ijssalons in Limburg en ga zo maar door. Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven in Noord- en Midden-Limburg. Wat dacht je van (kleinschalige) evenementen die de hele zomer worden aangeboden, de eindeloze watersportmogelijkheden op de Maasplassen, sportieve activiteiten voor groepen en nog veel meer. Laat je inspireren en geniet van de zomer in Limburg!

Limburg heeft op je gewacht en verwelkomt je weer met open armen. Wel vragen we je om de geldende veiligheidsmaatregelen op te volgen. Check daarom vooraf de website van de locatie of onderneming die je wilt bezoeken.