Wandelroute Leudal

Wandelroute Leudal

Ben je op zoek naar een wandelroute in Leudal? Kijk dan eens op de website van Visit Noord- en Midden-Limburg. Wij hebben een overzicht van diverse mooie wandelroutes in Noord- en Midden-Limburg, ook in Leudal! Neem direct een kijkje op onze website voor meer informatie.

Wandelen in Leudal

De gemeente Leudal is de grootste gemeente van Midden-Limburg en kent veel groen. Het wordt niet voor niets ook wel ‘De tuin van Limburg’ genoemd. Het natuurgebied Leudal is het bekendste binnen de gemeente. Het gebied in zo’n 900 hectare groot en er lopen mooie wandelroutes doorheen. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een prachtige plek om te wandelen midden in de natuur!

Behalve het natuurgebied Leudal vind je in de gemeente nog diverse andere kleinere natuurgebieden, prachtige tuinen en mooie parken. Zo wordt wandelen in Leudal een geweldige dag midden in de natuur. 

Wandelrouteplanner

Noord- en Midden-Limburg heeft een uitgebreid wandelnetwerk met verschillende genummerde knooppunten. Dit systeem biedt jou als wandelaar eindeloos veel wandelmogelijkheden!

Met de digitale wandelrouteplanner op onze website stel je heel eenvoudig zelf je eigen wandelroute samen. Je kiest een van de mooiste wandelroutes in Noord- en Midden-Limburg of begint met zelf samenstellen door middel van de knooppunten die je op het kaartje op deze pagina vindt. Vervolgens print je eenvoudig de routegegevens uit zodat je ze mee op pad kunt nemen. Of kies ervoor om de route op je telefoon of tablet te zetten!

Van de gemeente Leudal, maar ook alle andere gemeentes in Noord- en Midden-Limburg, is een kaart met alle wandelknooppunten verkrijgbaar bij een van de vele VVV-vestigingen in Noord- en Midden-Limburg of in onze webshop. Start vandaag nog met het plannen van een dagje wandelen in Leudal!