Surfen Maasplassen

Wil je graag een dagje surfen aan de Maasplassen? Op deze pagina vind je hier meer informatie over. Geniet samen met vrienden of familie van een dagje surfen aan de Maasplassen in Noord- en Midden-Limburg. 

Naast surfen kun je hier ook terecht voor andere extreme watersporten, een boottocht of voor een middagje rust aan een van de strandjes. Je vindt hier een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden tot surfen en andere extreme watersporten op de Maasplassen.

De Maasplassen

De Maasplassen

De Maasplassen is het grootste aaneengesloten watersportgebied van heel Nederland. Diverse grote en kleine plassen liggen hier bijeen en vormen samen ruim 3000 hectare. Geniet hier van diverse activiteiten welke voor jong en oud leuk zijn. In de zomer kun je hier terecht aan een van de gezellige dagstranden en drink je een cocktail in een van de hippe beachclubs.

Je geniet hier tevens uitstekend van de prachtige natuur. Maak bijvoorbeeld samen met vrienden of familie een boottocht op het water. Heb je een eigen boot? Ook dan kun je aan de Maasplassen terecht! Je neemt deze mee en kiest een van onze vele vaarroutes voor een leuk dagje op het water.

 

 

Extreme watersporten bij de Maasplassen

Bij de Maasplassen vermaak je je prima. Kom met vrienden of familie surfen aan de Maasplassen en geniet van een gezellig dagje uit. Wil je liever een andere watersport beoefenen? Denk dan eens aan zeilen, duiken, kanoën of wakeboarden! Aan de Maasplassen verveel je je geen moment. 

Surfen aan de Maasplassen in Noord- en Midden-Limburg

Wil je graag surfen op de Maasplassen maar ben je eerst nog op zoek naar meer informatie? Kom dan naar een van onze VVV-vestigingen of neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0475-335847 of een e-mail te sturen naar info@vvvmiddenlimburg.nl. Wij helpen je graag verder!