Paardrijden in de sneeuw

Ruiterrouteplanner Limburg

Met de ruiterrouteplanner kun je snel en eenvoudig op basis van knooppunten je eigen ruiterroute samenstellen of kiezen uit de mooiste bestaande ruiterroutes in Noord- en Midden-Limburg. 

De routegegevens kun je uitprinten, opslaan, gebruiken op bijvoorbeeld je telefoon of tablet, delen met andere gebruikers, downloaden en als je de route op je smartphone uitstippelt, dan kun je deze gelijk starten.

Wil je vooraf meer informatie over de ruiterroutes in Noord- en Midden-Limburg, ga dan eerst naar de ruiterroutes in Limburg.

Gebruik ruiterrouteplanner

Een eigen route maken

Klik op de tab Route maken.

Zoom in totdat je de nummers van de knooppunten ziet. 
Klik op het knooppunt waar je wilt starten.

Je kunt nu kiezen om de Points-Of-Interests op de kaart te laten verschijnen. Kies hiervoor één van de knoppen onder de kaart. (Bv. Zien en doen - bezienswaardigheden)

Vanuit je gekozen knooppunt zie je nu de mogelijke vervolg knooppunten. Via de + knop kun je knooppunten toevoegen totdat jouw route compleet is. 

Bewaar jouw route

Eenmaal een route gekozen, zijn er een aantal keuzes om jouw route te bewaren of te delen zodat je jouw route altijd terug kunt vinden. Zo kun je ervoor kiezen om de route naar je toe te laten mailen. Dan ontvang je een mail met een link naar jouw route zodat je deze altijd bij de hand hebt! Handig toch? 

Geen mail ontvangen? Check dan altijd eerst je spam inbox.

Legenda lijntypes bij Eigen route maken

De groene lijnen zijn verharde paden, de bruine lijnen zijn onverharde paden en de blauwe lijnen zijn laarzenpaden. Houd hiermee rekening bij het uitstippelen van jouw ruiterroute.