The Passion Roermond 2021

The Passion Roermond 2021 

The Passion 2021 wordt op 1 april 2021 live uitgezonden vanuit Roermond. Het thema van The Passion 2021: thema 'Ik ben er voor jou' zal door Anita Witzier worden gepresenteerd.  De muzikale vertelling van het paasverhaal vindt plaats op Witte Donderdag op het Munsterplein in het centrum van Roermond en is live te volgen via NPO 1. Door de coronamaatregelen is publiek niet toegestaan. De KRO-NCRV en gemeente Roermond nemen de productie voor hun rekening.

The Passion  

The Passion is de moderne vertelling van de laatste uren van Jezus" leven, lijden en opstanding. De uitvoering wordt altijd ingevuld door nationale artiesten die het als een enorme eer ervaren om voor dit event gevraagd te worden. Op 1 april 2021 is het is de elfde keer dat het televisie-evenement plaatsvindt, altijd op Witte Donderdag in de goede week. Het is uitgegroeid tot een groot en bekend evenement waar veel bezoekers, ook van buiten de stad, op af komen. Het is bovendien een laagdrempelig evenement waarvoor inwoners zélf het decor vormen. The Passion is een productie van de  KRO-NCRV en gemeente Roermond en wordt geproduceerd door Mediawater.

 

De Passiespelen Tegelen

HEM ACHTERNA, EEN PASSIESPEL

Iedere vijf jaar worden in Tegelen de Passiespelen georganiseerd.Het passiespel vertelt het emotionele verhaal van de laatste dagen van Jezus. Een unieke theaterbelevenis in de openlucht. In de zomer van 2021 kun je de 21ste editie van de Tegelse Passiespelen meebeleven. Meer weten: klik hier!