winkelend publiek muntpassage weert

Overdekt winkelcentrum Muntpassage Weert

Overdekt winkelcentrum

Wil je graag een dagje gaan winkelen in Weert maar regent het of wil je gewoon graag overdekt winkelen? Kom dan naar het overdekte winkelcentrum De Muntpassage in Weert! Dit winkelcentrum is gevestigd in de binnenstad van Weert en is ideaal voor iedereen die van winkelen houdt. Het is goed bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Lees hier direct meer informatie over De Muntpassage.

De Muntpassage in Weert

De Muntpassage ligt in de binnenstad van Weert. In 1974 zijn ze begonnen aan de bouw van dit winkelcentrum en het is inmiddels uitgegroeid tot het middelpunt van winkelen in Weert! Je kunt er terecht voor diverse winkels. Van kledingwinkels tot schoenenwinkels en diverse andere winkels. Je kunt er zelfs terecht voor de dagelijkse boodschappen. Je geniet er van ruim 50 winkels!

Openingstijden Muntpassage

Naast de bekende ketens in De Muntpassage biedt dit winkelcentrum ook plaats aan lokale en regionale ondernemers. Op de volgende dagen en tijden kun je terecht in De Muntpassage voor een dagje shoppen:

Maandag: 13:00 – 18:00 uur     
Dinsdag: 09:30 – 18:00 uur      
Woensdag: 09:30 – 18:00 uur   
Donderdag: 09:30 – 21:00 uur (koopavond)
Vrijdag: 09:30 – 18:00 uur       
Zaterdag: 09:30 – 17:00 uur     

Daarnaast is De Muntpassage iedere laatste zondag van de maand geopend van 13:00 uur tot 16:00 uur. 

Winkelen in Weert

Naast het overdekte winkelcentrum vind je nog genoeg andere winkels in de winkelstraten van Weert. Ook liggen er winkels rond de diverse gezellige pleinen in het centrum. Je vindt er grote merken maar ook diverse speciaalzaken. Het centrum van Weert biedt voldoende parkeergelegenheid voor iedereen die een gezellig dagje wilt shoppen!