icon/functioneel/groepen

Bedrijven met groepsuitjes

ZoetHartig gebak en catering

ZoetHartig verzorgt workshops High Tea voor groepen van zes tot acht personen.

Je hebt vast wel eens genoten van een lekkere High Tea, in een restaurant of bij...

Je hebt vast wel eens genoten van een lekkere High Tea, in een restaurant of bij iemand thuis. Gezellig bij elkaar zitten en genieten van allerlei kleine zoete hapjes.

Wil je een gezellige en actieve middag, geschikt voor jong en oud, met eer van je werk? Schrijf je dan nu in voor mijn workshop High Tea!

Je kunt met je groepje vrienden of familie zelf een High Tea maken in de keuken van ZoetHartig. Na een korte inleiding wordt de groep (maximaal acht personen) in teams verdeeld. Ieder team maakt verschillende hapjes, aan de hand van recepten die ik je geef. Natuurlijk krijg je de recepten na afloop mee naar huis. En als alles gebakken is, gaan we gezellig met elkaar aan tafel in mijn huiskamer om het gemaakte lekkers op te eten.

De kosten zijn 30,- pp. Let op: vanwege de voorbereidingstijd graag min. 2 dagen van te voren bestellen. Je kunt voor ieder moment een afspraak maken door te bellen of te reserveren via het reserveringsformulier op de website.

Picknick of High Tea op locatie
ZoetHartig verzorgt ook High Teas en picknicks voor kleine en grote groepen in en rond de gemeente Venray. Klik hier voor meer informatie. 

Lees verder

Contact en locatie

ZoetHartig gebak en catering
Ghunenbeek 23
5807 CE
Oostrum
Ook op deze locatie

Wanneer

Altijd open.