icon/category/overnachten

Camping

Camping
Camping
Camping tent
Camping huisje
Tipitent

Wega Natuurkampeerterrein Weert

Van harte welkom op het prachtig in het groen gelegen kampeerterrein te Weert, met een ongekende combinatie van rust en activiteit op loopafstand van zwembad, speeltuin, klimbos en kinderboerderij. Het kampeerterrein ligt in het rustig gelegen Grenspark Kempen- Broek. 

Rustig en aantrekkelijk gelegen in Grenspark Kempen-Broek. In het afwisselende b...

Rustig en aantrekkelijk gelegen in Grenspark Kempen-Broek. In het afwisselende bos- en weidelandschap vindt u veel fiets- en wandelmogelijkheden. Zwembad, speeltuin, natuurzwemwater, klimbos, kinderboerderij en natuur-mileucentrum op loopafstand. Veel bezienswaardigheden/musea in de omgeving. Het land van Weert....waar Limburg vlak is! Wega is een gastvrij, sfeervol en ruim opgezet kampeerterrein, het ligt geheel besloten en heeft ruime plaatsen.

Mooi sanitair met kindervoorzieningen en babybadje. Tevens is er een wasmachine, droger, de slechtweeraccomodatie WegaLand met gratis wifi. Het terrein is bijzonder kindvriendelijk: kampvuurplaats, zandbak, waterpomp, jeu de boules en er is een speelbos. in het hoogseizoen iedere ochtend verse broodjes.
Tevens zijn er 3 trekkershutten, een tipitent, slaapwagen La Roulotte en huurtenten beschikbaar.

Lees verder

Contact en locatie

Natuurkampeerterrein Wega Weert
Kruisbergenweg 2
6006 VZ
WEERT

Wanneer zijn we geopend

Geopend: 2 april - 31 oktober 2021