icon/category/winkelen

Kleding

VT Mode

VT Mode heeft een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen. Van 50+ bekende merken als Scotch & Soda, Geisha & PME Legend. Benieuwd? Kom kijken bij onze kledingzaak in Weert.

De prachtige VT Mode kledingzaak ligt midden in het centrum van Weert, aan de Mu...

De prachtige VT Mode kledingzaak ligt midden in het centrum van Weert, aan de Muntpromenade. Er zijn diverse parkeergelegenheden in de buurt, op nog geen 5 minuten lopen van de winkel.

VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, Maison Scotch, PME Legend, Geisha en Yaya. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Eric en Lilian aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”.

Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om binnen te stappen bij onze kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd!

Benieuwd? Kom dan zeker eens kijken bij onze kledingzaak in Weert. 

Volg ons ook op Facebook, Instagram, Twitter en Youtube.

Lees verder

Contact en locatie

VT Mode
Muntpromenade 10
6001 EH
Weert

Wanneer

zondag: Gesloten
maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 09:30 - 17:30

Toelichting: Tevens is VT Mode geopend tijdens de Koopzondag* van 13:00 tot 17:00 uur.
* Iedere laatste zondag van de maand.