icon/functioneel/groepen

Congres- en vergaderaccommodatie

Vergaderen Roermond e.o : Het Arresthuis

Het Arresthuis beschikt over 4 vergaderzalen, zo is er Het Pleidooi, een boardroom geschikt voor 6 personen en Het Archief, een vergaderruimte geschikt voor 16 personen.
Congres- en vergaderaccommodatie. Het Arresthuis beschikt over 4 vergaderzalen,...
Congres- en vergaderaccommodatie.

Het Arresthuis beschikt over 4 vergaderzalen, zo is er Het Pleidooi, een boardroom geschikt voor 6 personen en Het Archief, een vergaderruimte geschikt voor 16 personen. Op de zolder is nog een boardroom gecreëerd, De Kracht voor 12 personen en een grote vergaderruimte De Ontsnapping, geschikt voor 28 personen. De Kracht en De Ontsnapping zijn beide gekenmerkt door een indrukwekkend balkenplafond en hebben een aparte zithoek en graffiti in de zaal. Tevens is voor De Kracht en De Ontsnapping een break-out room gecreëerd om even de benen te strekken en een heerlijk kopje Nespresso koffie of een glaasje fris te nemen.

Alle zalen zijn voorzien van alle technische snufjes zoals tv-schermen, flip-over, automatische verduistering en airconditioning. Voor meerdaagse vergaderingen is Het Arresthuis een uitstekende uitvalbasis. Hier kunt u vergaderen en overnachten perfect combineren.
Lees verder

Contact en locatie

Pollartstraat 7
6041 GC
ROERMOND