icon/category/overnachten

Vakantiehuis/Chalet

Tuin

Vakantiewoning - In de 7e Hemel

De vakantiewoningen van Pluk- en Theetuin in de 7e Hemel zijn goed bereikbaar en liggen centraal op de grens tussen Limburg en Brabant. 

In de 7e hemel In deze appartementen ontbreekt het je aan niets. Er is een volw...

In de 7e hemel

In deze appartementen ontbreekt het je aan niets. Er is een volwaardige keuken (incl. vaatwasser). Een luxe badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Voor nog meer ontspanning boek je huisje 2, deze heeft ook een apart ligbad. De landelijk ingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en in de ruime slaapkamer staat een heerlijke boxspring. Het is mogelijk om met 1 of 2 (kleine)kinderen te komen; in de woonkamer is de zitbank om te toveren tot een comfortabel bed. Een babybedje kan ook makkelijk geplaatst worden.

Pluk en theetuin 

Buiten heb je de beschikking over een terras dat afgeschermd is. Daarnaast is er een op het erf een hoogstamfruitboomgaard en een zachtfruit tuin waar je heerlijke vruchten kunt plukken. Er zijn ook bloemenborders waar je een mooi boeket uit kunt plukken. Je kunt op diverse plekken op het erf genieten van de natuur, zittend op een lekker bankje in de zon of schaduw. In het seizoen van mei tot en met oktober is het terras open in de tuin voor een hapje of een drankje.

De woningen zijn privé met een afgesloten tuin (ideaal voor honden).

Lees verder
Eigenschappen
Aantal kamers: <5
Aantal personen: <6
Huisdieren toegestaan
Ligging in de natuur
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf

Contact en locatie

Pluk- en theetuin in de 7e Hemel
Belgenhoek 7
5985 NJ
Grashoek
Ook op deze locatie

Wanneer

zondag: 10:00 - 17:30
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00 - 17:30
donderdag: 10:00 - 17:30
vrijdag: 10:00 - 17:30
zaterdag: 10:00 - 17:30