icon/category/overnachten

Vakantiehuis/Chalet

Tuin
Pluk- en theetuin in de 7e Hemel

Vakantiewoning Pluk- en theetuin in de 7e Hemel

De vakantiewoningen van Pluk- en Theetuin in de 7e Hemel zijn goed bereikbaar en liggen centraal op de grens tussen Limburg en Brabant. Naar verwachting kunnen we onze eerste gasten in het voorjaar van 2021 ontvangen.

In onze appartementen gaat het u aan niets ontbreken. Er is een volwaardige keuk...

In onze appartementen gaat het u aan niets ontbreken. Er is een volwaardige keuken (incl. vaatwasser). Een luxe badkamer met inloopdouche en een apart ligbad zorgt dat je je lekker kunt ontspannen. Ook is er een apart toilet. De landelijk ingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en in de ruime slaapkamer staat een heerlijke boxspring. Het is mogelijk om met 1 of 2 (kleine)kinderen te komen; in de woonkamer is de zitbank om te toveren tot een comfortabel bed. Een babybedje kan ook makkelijk geplaatst worden.


Buiten heeft u de beschikking over een terras dat afgeschermd is. Daarnaast is er een gezamenlijk groen terrein (1250m2) dat omheind is (ideaal voor mensen met honden). Verder is er op het erf een hoogstamfruitboomgaard en een zachtfruit tuin waar u heerlijke vruchten kunt plukken. Er komt een bloemen pluktuin met mooie borders. U kunt op diverse plekken op het erf genieten van de natuur, zittend op een lekker bankje in de zon of schaduw.
U kunt bij ons alleen het appartement boeken, maar u kunt ook kiezen voor incl. ontbijt.

Onze woningen zijn ingericht met/voor:
Privé, afgesloten tuin (ideaal voor honden)

Lees verder
Eigenschappen
Aantal kamers: <5
Aantal personen: <6
Huisdieren toegestaan
Ligging in de natuur
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf

Contact en locatie

Belgenhoek 7
5985 NJ
GRASHOEK

Wanneer zijn we geopend

Wo-zo: 10:00 - 17:30 uur.