icon/category/overnachten

Bungalowpark/Vakantiepark

Bungalow Camping De Heldense Bossen
Camping De Heldense Bossen
Zwembad Camping De Heldense Bossen
Speeltuin Camping De Heldense Bossen
Camping De Heldense Bossen

Vakantiepark De Heldense Bossen

Ardoer Camping  & Vakantiepark De Heldense Bossen is door de ANWB gewaardeerd met 5 sterren. Deze Topcamping is gelegen in het prachtige natuurgebied De Heldense Bossen.

Heb je geen eigen kampeermiddel? Maar wil je graag komen? Dan is het mogelijk om...

Heb je geen eigen kampeermiddel? Maar wil je graag komen? Dan is het mogelijk om op Camping De Heldense Bossen een Bosgalow, kampeerbungalow of stacaravan te huren. Ook zijn er vaste gasten die hun caravan verhuren.

De grote en luxe huurcaravans op onze camping zijn volledig ingericht en voorzien van een keuken met gasstel, een royale zithoek, opbergruimte, eigen toilet en douche. Er zijn 2 slaapkamers en een 2-persoons bedbank in het zitgedeelte. De huurcaravans zijn gelegen aan een heel rustig speeltuintje (vlakbij de grote speeltuin) en zijn allemaal voorzien van een grote overdekte veranda.

De 5 luxe bungalows op De Heldens Bossen noemen wij heel toepasselijk Bosgalows. Deze 5-persoons bosgalow is een knusse, compleet ingerichte, vrijstaande Finse bungalow, gelegen aan de rand van de speeltuin en omheinde roeivijver. Op de begane grond van de bungalow vind je het woongedeelte met daarin het keukengedeelte. Tevens is er een slaapkamer met een 2-persoons boxspringbed en de badkamer met toilet en douche. Op de bovenverdieping tref je een slaapkamer aan met 2 eenpersoons bedden en op de overloop staat tevens een eenpersoons bed.

De kampeerbungalows op onze camping zijn een tikkeltje avontuurlijk, maar nog steeds veel comfortabeler dan kamperen met een tent. Het compleet ingerichte keukengedeelte maakt deel uit van het woongedeelte. De twee slaapkamers van de kampeerbungalows zijn gescheiden door houten wandjes en afgeschermd met gordijnen. Een slaapkamer is voorzien van een stapelbed. In de andere slaapkamer staat een 2-persoonsbed. In het woongedeelte staat een 2-persoons bank.
De kampeerbungalows hebben een eigen toilet. Douchen kan in een van de toiletgebouwen.

Wil je graag heel eenvoudig overnachten? Dan is onze blokhut (houten cottage) wellicht een goed alternatief. Deze zeer eenvoudige blokhutten worden ook per nacht verhuurd.

Lees verder
Eigenschappen
Classificatie 5 sterren
Horeca voorziening aanwezig
Winkel aanwezig
Zwembad aanwezig
Huisdieren toegestaan
Ligging in de natuur
Gratis parkeren
Gratis Wifi in verblijf

Contact en locatie

Camping De Heldense Bossen
De Heldense Bossen 6
5988 NH
Helden
Ook op deze locatie