icon/category/eten&drinken

High tea

Theetuin De Tungelroyse beek

Wij serveren biologische koffie en thee met heerlijk huisgemaakte taarten, midden in de natuur.

Midden in de natuur, op 7 km. van Weert, nabij de fietsknooppunten route en dive...

Midden in de natuur, op 7 km. van Weert, nabij de fietsknooppunten route en diverse wandelpaden treft u in natuurgebied 'De Krang' onze theetuin aan. U kunt hier heerlijk buiten zitten op het ruime terras en bij minder goed weer binnen terecht in onze gelagkamer.
Wij serveren biologische koffie en thee met heerlijk huisgemaakte taarten. Ook kunt u terecht voor een hartig hapje. Op afspraak serveren wij een uitgebreide High Tea of ander arrangement naar keuze. Vanaf dit jaar kunt u bij ons ook terecht voor het volgen van verschillende workshops. Voor de mogelijkheden en reserveringen verwijzen we naar onze website.

Ons motto:
In de natuur, met de natuur, voor de natuur en volgens de natuur.
Graag laten wij u meegenieten van de rust en stilte die van de theetuin en haar natuurlijke omgeving uitgaat waardoor u ontspannen verder uw weg kunt vervolgen.
Voor de kinderen is er een aparte speelweide, waarin ze zich heerlijk kunnen vermaken.

Mocht u ons willen bezoeken met een (grote) groep en/of wensen m.b.t. workshops hebben en/ of andere vragen/wensen dan zijn we u graag van dienst.
Wij vinden het een eer om u als gast te mogen verwelkomen en hopen bij te dragen aan een aangenaam en memorabel moment midden in de natuur.

Lees verder

Contact en locatie

Theetuin De Tungelroyse beek
Hulsweg 2
6005 PL
Weert

Wanneer

Za, zo: 11:00 - 18:00 uur,
Toelichting: Voor groepen en workshops op afspraak open op woensdag t/m zondag naast de reguliere openingstijden in het weekend voor individuele bezoekers.
Reserveren is aan te raden buiten de openingstijden om of bij grote groepen.