Buitenterras

Terras Café restaurant 't Pelgrimshuis

Terras Café-Restaurant 't Pelgrimshuis

In het pelgrimsoord Smakt bevindt zich Café Restaurant 't Pelgrimshuis. De naam van het restaurant geeft al direct de nauwe verbondenheid aan met de bedevaart. Sinds 1910, het jaar van vestiging van het bedrijf, heeft zich het huidige restaurant ontwikkeld. Specialiteiten van het restaurant zijn streekgerechten en gerechten uit grootmoeders tijd.

Voor een kopje koffie of een goed verzorgd glaasje bier kunt u terecht in het gezellige café of op het ruime terras.

Het restaurant betrekt de producten van kwaliteitsbedrijven uit de directe omgev...

Het restaurant betrekt de producten van kwaliteitsbedrijven uit de directe omgeving en geven uw avond uit een extra tintje. De menu’s wisselen per seizoen (4 x per jaar), zodat gerechten het best tot hun recht komen. Laat uzelf verrassen door de smaak van de streek en de nostalgie van toen.

In ’t Pelgrimshuis kunt u terecht voor allerlei gastvrije en gastronomische gelegenheden. Het is een sfeervolle accommodatie met diverse zalen. Er zijn mogelijkheden voor diners, lunches, warme en koude buffetten. In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor lunches en diners. Specialiteiten zijn streekgerechten en gerechten uit grootmoeders tijd.

Lees verder
Eigenschappen
Rolstoel toegankelijke locatie
Oplaadmogelijkheid elektrische fiets

Contact en locatie

Terras Café restaurant 't Pelgrimshuis
St. Jozeflaan 52
5817 AD
Smakt

Wanneer

zondag: 10:00 - 00:45
maandag: 10:00 - 00:45
dinsdag: 10:00 - 00:45
woensdag: 10:00 - 00:45
donderdag: 10:00 - 00:45
vrijdag: 10:00 - 00:45
zaterdag: 10:00 - 00:45

Toelichting: Wegens de maatregelen m.b.t. het coronavirus, raden wij aan voor vertrek de actuele openingstijden te raadplegen op de website van 't Pelgrimshuis