icon/functioneel/groepen

Partylocatie of zaalverhuur

Rederij Cascade

Dit HISWA-RECRON erkende bedrijf werkt volgens een strikt coronaprotocol en biedt u daarom een corona-safe omgeving. Op de website leest u meer over de maatregelen, de gezondheidscheck en het volledige coronaprotocol.
Voor gezelschappen regisseren en ontwikkelen we exclusieve happenings op het wat...
Voor gezelschappen regisseren en ontwikkelen we exclusieve happenings op het water . Maatwerk in evenementen is onze passie en specialiteit! In de meest brede zin van het woord. Voor feesten, partijen, reünies, bruiloften en nog veel meer draaien wij onze handen niet om!

Ook in deze coronatijd kunt u bij ons terecht voor uw kleinschalige bijeenkomsten op 1,5 meter afstand. De modulaire inrichting van onze schepen zorgt ervoor dat wij de inrichting zo kunnen aanpassen dat uw feest veilig én gezellig door kan gaan! 

Bent u op zoek naar een originele feestlocatie in Limburg en verwacht u verrassend en doordacht maatwerk? Charter dan een van onze schepen met exclusief alleenrecht voor uw gezelschap. Maatwerk is onze passie en specialiteit. We beschouwen ú als de kapitein op het schip. U bepaalt zelf de afvaartlocatie, het thema, de inrichting, het foodconcept en het entertainment. Natuurlijk hebben we wel een aantal charter-arrangementen voor u uitgewerkt op basis van ‘all-inclusive’, zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen.

Ons schip ‘Maaslakei’ is ingericht naar het thema ‘Limburgse zand- en grindwinning’ en vertelt op een subtiele wijze het verhaal over het ontstaan van het watersportgebied ‘de Maasplassen’. Dit schip is geschikt voor events vanaf 15 tot maximaal 70 passagiers.

Ons andere schip ‘Stadt Wessem’ heeft een fris en eigentijds interieur met stijlvolle LED verlichting en geraffineerde accenten, zoals een opkleurend wavereliëf in de lambrisering en robuuste panelen, die doen denken aan een roestig scheepsdek. De frisse turquoise kleur zorgt voor een kleurrijk contrast en komt terug in de transparante vitrage, in de stoffering van de lounge en in elementen van de scheepsbar. Het schip is geschikt voor events vanaf 50 tot maximaal 200 passagiers.

Vertrek is veelal vanuit onze thuishaven Maasbracht, centraal gelegen aan de A2 en 30 autominuten vanuit Maastricht, Venlo en Eindhoven. Daarnaast is afvaart ook mogelijk vanuit Roermond, Thorn, Venlo of andere plekken in Limburg.

Rederij Cascade staat bekend om haar kwaliteit als het gaat om party’s en events op het water en heeft inmiddels jarenlange ervaring in maatwerk. Dit ziet u dan ook terug in de uitzonderlijk hoge gastbeoordelingen op onze website en op Google Reviews.
Lees verder

Contact en locatie

Havenstraat 22
6051 CS
MAASBRACHT