icon/functioneel/groepen

Congres- en vergaderaccommodatie

Rederij Cascade

Meeting op het water Een meeting organiseren op de Maasplassen, voorzien van al...

Meeting op het water

Een meeting organiseren op de Maasplassen, voorzien van alle faciliteiten? Rederij Cascade organiseert zakelijke events ter gelegenheid van uw vergadering, presentatie, minisymposium, relatiedag of teambuiling. Het serviceniveau, gebaseerd op internationale standaarden, zal de verwachtingen van uw relaties beslist doen overtreffen. ‘De Maasplassen’ dienen als verrassende setting en unieke bron van inspiratie en maken uw business event onvergetelijk én succesvol!

Vertreklocatie 

Vertrek is veelal vanuit onze thuishaven Maasbracht, centraal gelegen aan de A2 en 30 autominuten vanuit Maastricht, Venlo en Eindhoven. Daarnaast is afvaart ook mogelijk vanuit Roermond, Thorn, Venlo of andere plekken in Limburg. De vloot biedt doorgaans ruimte aan zakelijke gezelschappen vanaf 10 – 150 personen, afhankelijk van de uitgangspunten van het event. Daarnaast kunt u rekenen op faciliteiten, zoals microfoon, beamer en projectiescherm en schakelen we onze business partners in, wanneer specialistisch maatwerk vereist is. 

Rederij Cascade is een toonaangevend rondvaartbedrijf met een centrale ligging in Limburg, gratis parkeergelegenheid vlakbij de steigers en een volledig rolstoeltoegankelijke vloot. Onze buitengewone locatie op het water en jarenlange ervaring in maatwerk garanderen u een zorgeloze tijd aan boord van de modernste vloot in Limburg!

Lees verder

Contact en locatie

Rederij Cascade
Havenstraat 22
6051 CS
Maasbracht
Ook op deze locatie